FAQ

Medprotex levert maatwerk. Het aantal CE-gecertificeerde chirurgische mondkapjes wordt aangepast aan uw behoefte.

Neem voor informatie over de minimale besteleenheid contact met ons op.

De prijs is afhankelijk van de bestelhoeveelheid. Onze prijs wordt vastgesteld aan de hand van de door het Landelijk Consortium Hulpmiddelen aangegeven adviesprijs. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Kwaliteit en transparantie staan bij Medprotex voorop. Al onze producten voldoen aan de door het Ministerie van VWS en RIVM gestelde eisen. Onze producten zijn getest en goedgekeurd door specialisten van het Landelijk Consortium Hulpmiddelen (LCH).  Download hier de testresultaten. 

Het is belangrijk om het aanraken van de buitenkant van een mondkapje te voorkomen, omdat bacteriën zich daar verzamelen. Raak bij het plaatsen van het kapje alleen het ijzeren plaatje aan dat je over je neusbrug plaats om het mondkapje aan te brengen. Plaats vervolgens de elastieken achter je oren en zorg dat het kapje goed over de mond, neus en kin zit. Gooi het mondkapje weg als het vochtig wordt, in een afgesloten vuilnisbak. Raak hierbij opnieuw niet de buitenkant aan. 

Bron: World Health Organization  

Onze producten worden gemaakt bij ons zusterbedrijf Boogaard Textiles in Wittem (Nederland) of bij zorgvuldig geselecteerde Nederlandse partners.

Hoe de bestelling betaald wordt bespreken wij met de klant. Er zijn verschillende opties en termijnen mogelijk. Om onze service zo snel mogelijk te kunnen bieden, gaan we in de basis uit van een factuur die achteraf wordt opgemaakt. 

Zo lang wij genoeg grondstoffen en capaciteit beschikbaar hebben om te kunnen produceren, leveren wij aan bedrijven binnen elke sector. Denk bijvoorbeeld aan schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, kappers, onderwijsinstituten etc.

Ook kleinere organisaties kunnen dus zeker een bestelling plaatsen.

Tussenhandel en wederverkoop van onze producten is niet toegestaan en wordt niet gewaardeerd. 

Mondneuskapjes en gelaatsmaskers worden wegens veiligheidsrisico’s niet retour genomen.